NET huoltokirja
Kiinteistön parempaan ylläpitoon

NET huoltokirja - Kiinteistön parempaan ylläpitoon


Ominaisuudet

Huoltokirja

Kiinteistön sähköiseen huoltokirjaan voidaan tallentaa kiinteistöhuollon lähtötiedot, tavoitteet ja tehtävät sekä niiden aikataulutus ja ohjeistus. Kiinteistön huoltotehtävien hallinnointi on tehokasta ja järjestelmällistä sähköisen huoltokirjan avulla. Vaivattomasti ja helposti.

Vikailmoitukset

Asiakkaat voivat helposti luoda vikailmoituksia, jotka muuntuvat vaivattomasti työmääräyksiksi huoltomiehille ja muille asiantuntijoille. Vian korjaus on seurattavissa ja tulee automaattisesti dokumentoitua. Palvelu myös muistuttaa vioista, joita ei ole korjattu.

Kulutuksen seuranta

Kulutuksen seuranta tuottaa isännöitsijälle ja taloyhtiölle hienoja ja informatiivisia raportteja.

Dokumenttien hallinta

Palveluun voidaan tallentaa taloyhtiölle tärkeät dokumentit, kuten piirustukset, pelastussuunnitelmat ja muut tärkeät dokumentit.

Asukassivut

Asukassivujen avulla voidaan vaivattomasti jakaa tietoja taloyhtiön asukkaille. Asukassivuihin voidaan liittää myös tilanvarauksia, kulutuksen seurantaa ja vikailmoituksia.

Tilanvaraukset

Asukkaat voivat tehdä tilanvarauksia sähköisesti ja vaivattomasti. Voit päättää mitä (saunavuoroja, pesutiloja,..) voidaan varata ja milloin.

Autopaikat

Usein autopaikat eivät riitä kaikille asukkaille. NET huoltokirja tarjoaa vaivattoman tavan jonottaa paikkaa ja pitää autopaikat järjestyksessä.