NET huoltokirja
Kiinteistön parempaan ylläpitoon

NET huoltokirja - Kiinteistön parempaan ylläpitoon

Kiinteistön sähköiseen huoltokirjaan voidaan tallentaa kiinteistöhuollon lähtötiedot, tavoitteet ja tehtävät sekä niiden aikataulutus ja ohjeistus. Kiinteistön huoltotehtävien hallinnointi on tehokasta ja järjestelmällistä sähköisen huoltokirjan avulla. Vaivattomasti ja helposti.


Ominaisuudet

Huoltokalenteri

Huoltokalenteri näyttää selkeästi tehtävät ja niiden aikataulut. Kalenterista voidaan myös luoda vaivattomasti työmääräyksiä.

Työmääräykset

Voit luoda huolloista työmääräyksen muuutamalla napsautuksella ja lähettää sen huoltomiehelle sähköpostilla tai tulostaa selkeän työmääräyksen. Kaikki työmääräykset sisältävät myös QR -koodin, jonka avulla huoltomies voi vaivattomasti kuitata työt tehdyiksi.

Muistutukset

Enää eivät määräaikaishuollot ja tarkistukset unohdu. NET huoltokirja lähettää sinulle tarvittaessa muistutuksen unohtuneista tehtävistä.


Huoltotyölistat

Uudelle kiinteistölle luodaan automaattisesti huoltotyölistat, joita asiakas voi halutessaan muokata. Myöhemmin huoltotyölista voidaan kopioida myös uusille kiinteistöille.

Raportit

Tulosta näyttäviä raportteja huoltokalenterista.

Älykkyys

NET huoltokirjan käyttäjänä Sinun ei tarvitse etsiä Sinulle tärkeitä asioita. Palvelu korostaa tietoja, jotka ovat juuri nyt tärkeitä.