VIKAILMOITUS
Parempi seurattavuus ja dokumentointi

NET huoltokirja - vikailmoitukset

Asiakkaat voivat helposti luoda vikailmoituksia, jotka muuntuvat vaivattomasti työmääräyksiksi talonmiehille ja muille asiantuntijoille. Vian korjaus on seurattavissa ja tulee automaattisesti dokumentoitua. Palvelu myös muistuttaa vioista, joita ei ole korjattu.


Vikailmoitukset

Asiakas voi itse luoda vikailmoituksen palvelussa ja tämä vähentää isännöitsijän työtä. Vikailmoituksen voi myös luoda puhelimitse ilmoitetusta viasta.

Työmääräykset

Voit luoda vikailmoituksesta työmääräyksen muuutamalla napsautuksella ja lähettää sen huoltomiehelle sähköpostilla tai tulostaa selkeän työmääräyksen. Kaikki työmääräykset sisältävät myös QR -koodin, jonka avulla huoltomies voi vaivattomasti kuitata työt tehdyiksi.

Muistutukset

Jos vian korjaaminen kestää kauan, niin palvelu lähettää siitä sähköpostimuistutuksen huoltomiehelle tai isännöitsijälle.


Asiakaspalaute

Voit halutessasi aktivoida automaattisen asiakaspalautekyselyn, jossa vikailmoituksen korjauksen jälkeen asiakas saa sähköpostitse palautekyselyn.

Raportit

Tulosta näyttäviä raportteja vikailmoituksista.

Älykkyys

NET huoltokirjan käyttäjänä Sinun ei tarvitse etsiä Sinulle tärkeitä asioita. Palvelu korostaa tietoja, jotka ovat juuri nyt tärkeitä.